Day 2, 3 and 4 -Challange

                                                                                                    2. Unde te vezi este 10 ani?
Peste 10 ani? La 27 de ani inseamna. Daca totul imi va merge conform planului, iar visele mele vor putea sa se realizeze, daca eu ma voi tine de ele sa le indeplinesc, voi sta undeva unde voi stii ca imi doresc. Probabil locuind singura intr-un apartament, cu un job stabil, necasatorita inca, interesandu-ma si ajutandu-le pe mama si sora mea, care va avea vreo 12 ani atunci. Voi fi fericita stand singura, lucrand in domeniul jurnalismului si controlandu-mi singura viata. Apoi voi cunoaste pe cineva care sa-mi dea sentimentul de singuranta, sinceritate, intelegere si iubire. Apoi....totul va decurge de la sine. Nu ma vad cu un copil si nu zic asta doar din cauza anilor mei. Dar probabil daca voi avea unul, va fi nascut dupa cei 30 de ani ai mei. Sper ca toate astea sa-mid evina realitate, iar apoi sa am succes cu publicatiile pe care le voi face.

3. Parerea ta despre droguri si alcool.
Dat fiind faptul ca peste tot toti au cam devenit dependenti de asa ceva, de aceste vicii ale vietii, voi spune ca am un dezgust pentru alcool, iar o imensa compatimire pentru droguri.O singura persoana a dat dovada de personalitate de milioane, pe care nu o gasesti nici la 5 persoane din 10. Acest om m-a facut sa realizez ca puterea drogurile este mai puternica, dar si vointa respectivei persoane. Din pacate, am rupt aceasta legatura cu persoana, dar sper ca este mai bine, pentru ca la un moment dat a fost internat, ajutat si sprijinit in eliminarea gandurilor negre si a acelei situatii.


                            4. Parerea ta despre religie.
                   Pfff....Credinta e buna. Cred. Sau asa mi s-a implantat.
Mereu mi s-a spus ca trebuie sa cred in Dumnezeu. Dar....Da, exista si un dar. Pot spune ca nu cred in nimic. Sau...doar strictul necesar...nu excesiv. Nu merg la biserica, nu ma inchin mereu, nu spun rugaciuni(decat la ora de religie), dar cred ca este cineva acolo. Dar ATAT! Nimic mai mult. Pana la urma, stiinta a dovedit mai multe decat religia.

2 comentarii:

  1. Ai aici o leapsa: http://adinanana-alookisenough.blogspot.ro/2012/08/leapsa-de-la-lavideea.html
    Sper ca poti s-o faci.

    RăspundețiȘtergere