Hypnotic Passion V

Iubito, nu vreau sa ma laud, dar fara mine nu puteai sa decorezi asa frumos camera asta. Recunoaste.
-Iaaan, este doar o mobila. Amandoi am facut o treaba buna, pentru ca e mobila simpla si nu am multe decoratiuni. Am inceput amandoi sa radem in timp ce ne priveam munca.
Arata chiar dragut.
-Ce vrei sa facem acum? Ma intreba el.
-Iti iei geaca de pe canapeaua mea cea noua, am spus printr-un ranjet care s-a dovetit a fi un ras, si sa

ma lasi sa ma imbrac in ceva dragut, ca apoi sa iesim pe afara. Ce zici?
-Uhh..ma scoti in oras, sa-nteleg?
-Yep.
-Si nu vrei sa te ajut? Mi-a strigat peste umar.
-Ma descurc si singura, dragule.
Apartamntul avea doar patru incaperi. Sufrageria, baia, bucataria si o camara pe care am facut-o camera mea. CE? Era era prea mare ca sa fie camara, mai ales ca nu aveam ce sa bag in ea. Acum mi se parea prea mica pentru o camera de dormit, dar eram multumita. Incapea calculatorul si biroul, un pat micut si un sifonier, cu nu prea multe haine, intr-un colt. Camera era luminoasa si foarte draguta, culoarea de turcoaz oferindu-mi mai multa placere sa o privesc, fiind o culoare calmanta. Vroiam sa il trag pe Ian la o plimbare cu masina noua ce aveam sa mi-o cumpar. Vandusem masina cea veche la oamenii care mi-au cumparat casa, asa ca aveam destui bani. Daca eram vreo psihopata de haine...aveam cum sa ii risipesc, dar cum niciodata nu m-a pasionat acest
  sport....
Mi-am ales din dulap o pereche scurta de blugi, sutien negru acoperit de un maieu de aceasi culoare, botine negre si 2 lantisoare. Dupa ce mi le-am pus am luat 3 bratari micute, 2 punandu-le pe mana dreapta si una pe cealalta si niste cercei micuti. Parul lung pana la mijloc mi l-am lasat in onduleurile naturale castanii pe spate,
mi-am machiat ochii caprui cu un bej de culoarea pielii, mi-am dat cu rimel apoi cu un gloss fin de buze. Iesind din camera iubitul meu, daca ii pot spune asa, ma astepta in bucatarie rezemat de mobilierul acestia. M-am indreptat spre el, luandu-l in brate si sarutandu-l gingas. Mi-a raspuns printr-un sarut si mi-a mangaiat spatele.
-Esti bine? M-a intrebat.
-Da. De ce sa nu fiu?
-Te simt incordata.
-Cu tot ce s-a intamplat, Ian, e imposibil. Macar atat sa simt. Mai este si.....dandu-mi seama ca deja am zis prea mult m-am oprit, uitandu-ma la el si adaugand: Mai bine mergem.
-Ce mai este?
-Nimic. Sa mergem.
-Rosalyn, ce este? M-a apucat de brat si m-a tras inapoi.
-Nu m-am simtit bine in ultima vreme, apoi descopar ca am niste puteri ciudate, fac avort, intre astea ucigandu-mi sotul si acum ma intalnesc si iubesc un barbat cu care m-am culcat cu o seara inainte de moartea sotului meu care se pare ca e un vampir si nici nu stiu cat insemn eu, un singur om simplu si umil, in existenta sa.
-Insemni mult pentru mine, Rose, si ma bucura faptul ca tii la mine.

Dupa mica disputa am plecat si am mers sa imi cumpar masina. Ian imi povestea de cateva masini bune si vazand unele din magazin, daca asa numea locul unde se vand masinile,  chiar imi placeau.
Intr-un final mi-am ales un Lamborghini Gallardo pe care pusesem ochii de cand intrasem. O ador deja, era masina mea de acum. Am primit felicitari pentru alegerea facuta si de la vanzator si de la frumuselul meu iubit.

-Vreau sa fac o tura! Te superi daca ma astepti la apartament?
-Nu, iubito.
Am accelerat si imi placea sunetul produs de motor in fundalul mintii.Intr-un fel imi parea rau ca nu l-am luat si pe Ian, dar pun pariu ca stia cum merge masina asta. Era imposibil sa nu fi mers cu o masina ca asta vreodata.
Pana acasa nu am facut mult. Era vreo 9 seara si ma simteam obosita.
-Am ajuns. O ador. Am urlat cand mi-a deschis usa.
Din bucatarie venea cel mai frumos miros de mancare.
-Faci de mancare?! Am intrebat mirata. Ar fi prea de tot.
-Da. Friptura, salata si am pregatit niste briose cu ciocolata si frisca.
-Yam. Ce bun...suna..I-am facut cu ochiul si l-am sarutat. Ma duc sa imi fac un dus.
-Pot sa vin cu tine?
-Nu acum.
-Oho, deci facem dus in seara asta? Impreuna?
-Da. I-am strigat din camera razand in hohote.
Cand am iesit din dus mi-am luat peste lenjerie niste pantaloni de pijama si un tricou dragut si comod roz. Mi-am facut aparitia in bucatarie.
-Si in pijama arati prea bine..apoi trase o privire la tricou...ca sa fii adevarata. Si dragostea da, este dureroasa, doar pentru unii. asa ca ar trebuii sa urmezi faptul de pe tricou si sa te bucuri ca o ai.
-Da Ian, nu trebui sa arati tuturor si sa te umflii in pene ca nu poti fi ranit, i-am spus facand referire la tricoul de azi.  Hei, stiu ca dragostea pentru tine nu conteaza.
-Ba conteaza. Nu ma umflu-n pene. Acum mananca si spune-i cum au iesit toate.
Dupa ce am mancat l-am felicitat si ne-am uitat impreuna un pic la televizor.
-Te iubesc. Mi-a spus asa de bland incat nu credeam ca este adevarat. Niciodata nu mai imi spusese asta. M-am uitat la el.
-Si eu te iubesc, Ian. Mult.
M-a luat in brate si m-a carat pana in baie. Mi-a dat hainele jos si pentru a doua oara am facut dus, dar de data asta in jacuzzi-ul din mijlocul baii, apoi m-a carat in camera....

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. :o uaaaai ce ganduri sinistre ai:-s
    scuze ca zic mereu chestia cu "prea porno" dar nu pot sa ma abtin si cred ca tu te-ai obisnuit cu prostia mea deja :">

    continua :*

    RăspundețiȘtergere
  3. aww, cât de drăguţ...
    continuă, e chiar foarte tare :*

    RăspundețiȘtergere
  4. ahhh ce frumos e capitolul asta :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Mersiii mult, mult pt sustinere:)


    |||xoxo|||

    RăspundețiȘtergere