P-aici prin zona


Hey, everybody. Mda...ma mai stiti?! Da, aia, care posteaza ceva la interval de 2 ani decenii pe blogul blogurile ei.
Hmm...vreau sa mai plictisesc blogu' asta mai tare decat e deja:) de aceea am sa spun cate ceva.
1. Ieri am mers la Antipa...Yeeiiii...Mda...nu e nimic iesit din comun, numai ca sincera sa fiu cum nu am avut niciodata ocazia sa merg acolo, ma bucur ca am facut-o.
2. Marti, unde credeti ca am fost?? La Breaking Dawnnnn.  A fost foarte frumos. Si mi-a placut enorm. Probabil la a doua parte, anul viitor in noiembrie cand o sa apara, am sa mai iau bilet sa il vad acolo.
3. Ieri, a fost prima data cand era sa iau prima mea amenda. :)) Ha ha, nu va speriati, nu am furat, sau facut ceva rau, doar ca nu mi-am validat cardul la urcarea in tramvai. Ce? Am uitat....Asa ca Shhhh.
Faza e ca am scapat si nu mi-au facut nimic.
4. Mi-am comandat pentru prima data ceva de pe 'net. Ghetuteee. Si imi placccc. A lot. Sunt asa dragalaseee :)) dar sunt niste ghete, stiu. Ma intreb, la astea cat imi va rezista talpa!?! Mereu imi stric incaltamintea. Si de fiecare data mama imi face capu' calendar. Asta e. Trec Peste, asa cum fac mereu...
5. Am facut 2000 si ceva de vizualizari pe celalalt blog si va multumesc mult, chiar daca mai sunt persoane care nu cred ca vor gasi acest articol. De asemenea, ii multumesc Mariei care mi-a lasat comentarii foarte frumoase.
6. Vreau sa ii multumesc si Annei, buna mea prietena, care ma sustine, dar neavand internet, nu isi poate exprima bucuria. Ce sa se mai faca ea acum, cand nu mai am 'net pe mobil sa imi vada postarile? :))
7. Vreau sa ii multumesc si lui Rin, pentru fetita draguta desenata sus. O ador si am de gand sa o las mult timp acolo.


In alta ordine de idei, tezele si testele mi-au mancat viata. Sper ca astea 2 zile sa imi vina idei pentru cele 3 ficuri ale mele.

Va pupacesc si mai vorbim... De fapt, doar eu :). Byee

Yours,
Marah

2 comentarii: