Hypnotic Passion III


O saptamana a trecut pe nesimtite. Tot aceasi monotonie, bineinteles. Vroiam sa iau salariul cat mai repede sa scap de bastardul din burta. Daryl nu a comentat nimic in seara cand am aflat amandoi ca eram gravida. Dar ce sa zica? Sa vina si sa imi spuna ca isi doreste acest copil? Sa vina cu un buchet de flori si sa imi spuna ca totul v-a fi bine si se v-a schimba?! Ha! De unde sa faca rost de bani pentru asa ceva? Nici unul dintre noi nu il dorea.
Nu mai vorbisem si nu il mai vazusem pe Ian din noaptea in care am fost cu el. Sincera sa fiu timpul imi manca foarte mult din viata si nu prea imi lasa "ferestre" sa ma gandesc la el. Dar ii simteam lipsa. Si era ciudat.. Adica, poti simtii lipsa cuiva pe care l-ai vazut o noapte? Da, daca ai petrecut o noapte...wow!!!
Fiind duminica, locul imi era pus langa chiuveta cu vase, iar Daryl, ca de obicei de uita la inapoiatii care dau cu sutu-n balon.
-Rosalyn, adu-mi o bere. A strigat de pe canapea.
-Ia-ti si singur. Am rabufnit. Deja mi se urca sangele-n cap.
-Adu-mi tu.
-Sa-ti aduca ma-ta. Lasa-ma dracu in pace, nesimtitule.
Nu i-am auzit pasii probabil din cauza apei care curgea, dar cand m-am simtit trasa de par am stiut ca era el. M-a tinea cu o mana de par si cu calalta de abdomen, in asa fel incat mainile mele erau imobilizate de a lui. In mana aveam cutitul pe care vroiam sa il spal.
-Inca nu ai invatat cum sa imi vorbesti?! M-a intrebat enervandu-se la culme.
-Inca nu te-ai invatat sa-mi vorbesti mai frumos, sa iti cauti de lucru si sa fii un adevarat barbat?
-Iti arat eu cum e sa ai un barbat adevarat langa tine.
Mi-a rupt nasturii de la bluzita pe care o aveam si mi-a ridicat fusta. Inca imi tinea parul in mana si ma durea pielea.
-Lasule, doar sa ma violezi stii.
-De parca nu ti-ar place, curva mica.
-Curva este ma-ta. Iar atunci m-am pozitionat in fata lui, reusind sa il fac sa imi dea drumul la par si tinand cutitul in mana de la spate. Mi-am inchis ochii, incercand sa ma calmez. Cand m-am uitat in oglinda mi se intampla iar.

#FlashBack#
-Hai, Rosalyn, este distractiv.
-Nu vreau, Lexi. I-am spus prietenei mele.
-Ce fricoasa esti, Rossye. Nu ti se v-a intampla nimic rau.
-Esti nebuna? Suntem pe stanca. Nu vreau sa ma arunc, sunt o gramada metrii pana la apa.
-Nu e ca si cum ar fi piatra in apa, Rose. Este apa.
-Da, dar nu vreau.
M-a tras de mana si incercand sa ma eliberez nu mi-am dat seama si...
-Auch. M-ai ars. Mi-a strigat ea. Cum ai facut asta?Si mi-a aratat rana.
Era in forma degetelor mele. Am fugit de langa ea, picaturi de lacrimi imi siroiau pe obraz. I-am spus mamei ca nu vreau in tabara asta nenorocita, dar nu m-a asculta.

#End of FlashBack#

Aveam 16 ani. Nu mai a vorbit niciodata cu mine. Nu m-a lasat sa ii explic,dar ce stiam eu atunci?
Nici acum nu stiam ce progenitura a naturii sunt eu. Nu mi se mai intamplase nimic de atunci, dar acum cand mi-am vazut ochii aprinsi la culoare, dand spre un galben-rosu din caprui, si simtind cum mi se ridica sangele in cap....
Daryl se apropia de mine si cand l-am impins l-am ars.
-Tarfa...ce mi-ai facut?
-Ni-nimic. Eu...
Ma holbam la camasa lui si el la fel. S-a repezit spre mine si l-am impins din nou, dar impactul s-a produs. A luat foc. Rapid. Se carboniza langa mine si eu stateam cu ochii mariti si nu faceam nimic. Am plecat din bucatarie cativa pasi si apoi nu a mai ramas nimic din trupul sau. Am aruncat apa, cu ajutorul unei cratite, dar degeaba. Ramase cenusa. Iar eu aveam un soc. M-am dus pe fotoliu, mi-am luat genunchii in brate si am bagat capul intre ei. Asta era un comportament al unui om care tocmai a omorat alt om? Nu, era comportamentul unei nebune. Am inceput sa ma legan. Numaram de la unu pana la zece.
Ajunsesem la perechea de 120, cand un suspin m-a facut sa tresar, impreuna cu o bataie usoara in usa.
-Cine e? Am soptit mai mult pentru mine.
-Sunt Ian.
Mi-am ridicat si impledicandu-ma m-am dus la usa. Am aruncat o privire spre bucatarie si am deschis usa.
-Ce s-a intamplat? M-a intrebat mirat.
-Tocmai mi-am omorat sotul.
-Vorbesti serios?
-I-am facut semn spre bucatarie, foarte calma, dar nu a pasit in casa. De ce nu vii?
-Trebuie sa ma inviti inauntru. Pret de cateva secunde am ramas uitandu-ne unul la altul, iar el a zambt la mine, facandu-ma sa ma trezesc la realitate.
-Te rog sa intrii. I-am spus.
A pasit in casa si m-a urmat. S-a uitat la cenusa apoi a cautat forasul si o matura. Le-a luat si a inceput sa mature, aruncand cenusa la gunoi. Ma simteam ca un criminal in serie, dar eram practica imuna. Nu simteam nimic.
Ian m-a luat si mi-a spus ca imi v-a fi mai bine daca ies la aer, asa ca am mers pe acoperisul blocului. M-a luat in brate si mi-a spus ca totul v-a fi bine.






Sa mai continui? Sau sa il las asa? Ce spune-ti?! Scuze multe daca lipsesc litere, daca nu am scris corect etc dar am scris si nu mai am chef sa trec inca o data si sa citesc iar.

  Your,
Marah!

2 comentarii: