Boyfriend Of My Girlfriend 3

- Mai îţi ia mult să termini? Festivitatea e pe cale să... Wow...
Când am ieşit din baie, privirea lui Mike mă măsură de jos în sus de nenumărate ori. Niciodată nu îl mai văzusem aşa. În mâna dreaptă ţinea un trandafir frumos, iar el era îmbrăcat într-un costum superb.
 Eu aveam o rochie lungă până în pământ, crăpata într-o parte şi cu umăr dezgolit. Machiajul elegant era ca tunat pentru această zi, buclele răspunzând jucăuş la adierile de vânt ce le deranjau.
- Am terminat, nerăbdătorule. L-am sărutat încet pe buze, apoi l-am şters de ruj.
- Arăţi uimitor. Jur că nu credeam că vei arăta vreodată aşa... îmi imaginez cum ai arăta la nunta noastră.
Am râs uşor, trăgându-l afară. Când am coborât din campus, ne-am întâlnit cu mai mulţi, aşa că am luat maşina la hotelul unde avea să se facă aceasta festivitatea. Şcoala noastră era sponsorizată de Mauritius Hotel, care din punctul meu de vedere semăna cu o casă sau un complex spa. În spatele acestei clădiri, era o zonă întinsă, alăturată de un lac superb.
Sala de dans era deja plină, iar elevii, absolvenţi de acum, dansau. Premiile se dăduseră deja, diplomele şi toate cele, iar acum ne rămânea doar să ne distrăm, ca peste ceva zile să plecăm acasă.
- Eşti bine, Myrr?
- Da, Mike, sunt bine. Sunt fericită. Am luat un pahar de şampanie, apoi i-am spus că vreau să ieşim.
Ne plimbam pe malul acestui lac incredibil. Mai avea puţin şi se însera. Sarah şi un băiat ne-au tăiat calea. Era îmbrăcată într-o rochiţă bleu, care se asorta cu cămaşa băiatului la costum. Îl cunoşteam. Era Drake, asiaticul şcolii şi cel mai deştept în materie de informatică.
- Myriam, nu ştiu dacă m-ai iertat sau dacă o vei face vreodată, căci nu merit, dar sincer îţi spun că-mi pare rău. Acum doi ani eram prea copilăroasă, ambiţioasa şi o răsfăţată, dar m-am schimbat. Drake m-a schimbat. Suntem împreună. Iar vouă vă doresc din toată inima, să vă iubiţi pentru că meritaţi.
Am ascultat-o, nevenindu-mi să cred. Sarah se schimbase, se vedea. În aceşti doi ani, nu mai vorbisem deloc. Acel incident ne îndepărtase, şi pe bună dreptate. Mike era destul de încordat, aşa că mi-am strecurat mâna pe mijlocul lui şi l-am strâns. Începea să se relaxeze.
- Mulţumim, Sarah. Felicitări şi vouă. Am spus dintr-un suflet.
- Arigatou! Vocea veselă a lui Drake m-a făcu să mă uit la el. Era tot un zâmbet şi i-am zâmbit şi eu, apoi am plecat.
Ne-am oprit pe o băncuţă.
- Ştii... Mă bucur că am terminat şcoala în sfârşit. Spuse Mike, sărutându-mă.
- Da, şi eu. Mama ne-a chemat la ea. Ce zici? Mergem mâine?
- Da, sigur. Ai mei sunt plecaţi în Caraibe... Nici măcar nu s-au sinchisit să rămână. Mi-a trimis tata un sms în care îmi zicea că o decapotabilă mă aşteaptă acasă.
- Marfă.
- Mda... Mâine mă duc, o iau şi pornim către ai tăi.
M-am ridicat şi a venit spre mine.
- Te iubesc.
- Ştiu, Mike.
- Dar nu cred că ţi-am spus vreodată cât însemni pentru mine, a continuat el.
- Şi eu te iubesc.
După alte două ore, eram deja în cameră. Tot campusul era parcă gol. Majoritatea erau rămaşi la petrecere.
Am ieşit din duş doar în halat, apoi a intrat şi Mike. Am deschis frigiderul, înăuntru fiind o sticlă de vin. Am scos-o, am pus în pahare şi mă uitam în oglindă. Ştiam că o să fie o noapte importanta. ŞI specială. L-am văzut că venea în spatele meu, fiind într-un maiou şi boxeri. M-a îmbrăţişat şi ne-am făcut o poză, ca amintire. M-am întors cu faţa la el şi i-am dat un pahar de vin.
- Pentru momentele speciale împreună.
- Pentru noi, a repetat el.
După, am lăsat paharele jos. M-a luat de talie, conducându-mă în pat. Limbile noastre dansau armonic şi gingaş împreună. A cutreierat cu gura gâtul meu, savurându-l, la fel ca pielea mea. Am desfăcut încet nodul de la halat, lăsându-l să cadă în ambele părţi, lăsându-mi trupul la vedere. Buzele lui îmi lăsau urme pe piele, devenind mai fierbinţi, în timp ce mâinile lui căutau un popas pe pielea mea. L-am răsucit, fiind eu peste el, savurându-l şi eu la rândul meu. Mirosul pielii lui era îmbălsămarea mea, fineţea mea. Pielea lui era netedă, doritoare de buzele mele. Lucrurile au decurs într-un mod gingaş şi delicat. [...]
Dimineaţa, sărutul lui pe gât a fost trezirea mea. Cea mai dulce şi frumoasă.
- Neaţa, prinţeso.
- Neaţaaa. M-am întins şi am sărit în duş.
Am macat ceva, apoi m-am apucat de bagaje cât Mike se întoarse cu maşina.
Drumul a fost lung, dar dabea am aşteptat să ajungem acasă. I-am luat mâna şi i-am strâns-o, mângâindu-mă puţin pe picior. Mi-am pus mâinile-n cap, gândindu-mă la toate întâmplările din timpul liceului. Bine c-am scăpat de tot!
Când am intrat în casă, tata era peste mama.
- O Doamneee! Mamăăă!!! Luaţi-vă o cameră mai la etaj, în pana mea.
Amândoi au rămas masca. Nu se aşteptau să îi găsesc în tandreţuri.
- Scumpo, nu te aşteptam azi... Eu.. Noi... Josh, Josh, dă-te jos. Nu vezi că sunt copii aici?!
Mike se uită când la mine când la ei abţinându-se din râs. Mi-a şoptit:
- Îmi plac părinţii tăi. Sunt tare moderni.
Am zâmbit fără să vreau în timp ce se sculau din pat.
Ne-am dus pe terasă, am făcut prezentările şi am pălăvrăgit ore-ntregi. Le-am spus părinţilor ce planuri avem: Mike vroia să facă facultatea de jurnalism, iar eu la fel. Am decis să ne mutăm împreună, iar după facultate să ne căsătorim.  
Înainte să intrăm în casă, Mike îmi dăruise un inel, asemănător cu cel dat de mine lui. Semnifica semnul infinitului, iar în interior era gravat: Acum şi pentru totdeauna!". Cel dăruit de mine lui, tot acelaşi semn avea, dar era puţin mai lat şi cu negru.
Totul era ca un nou început. O nouă viaţă.

Sfarsit!

Un comentariu: