Boyfriend of my Girlfriend

"Buzele mele erau incalzite de ale lui. Erau fierbinti, moi si dulci, cum niciodata nu imi trecea prin cap. Simteam ca plutesc doar daca ma tinea in brate. Simteam ca sunt intreaga si ma simteam bine alaturi de el. Tinea de o vesnicie, chiar daca erau doar cateva secunde, minute acest sarut cald si izvorator. Nu ma mai saturam...vroiam tot mai mult.
Incercand sa imi intredeschida buzele, am acceptat, infasurandu-mi mainile in jurul gatului sau, tragandu-l mai aproape de mine. Limbile noastre dansau cu o perfectiune in miscari lente si pasionale. Inima-mi era ca o nebuna.."

Ar fi trebuit sa simt vinovatia cea mai mare in suflet, dar nu, eram cea mai fericita de pe pamant. Si nu ma mai gandeam la nimic. Eram acolo. Eram cu el...
Cum ajuns sa ma sarut cu posibilul viitor iubit al prietenei cele mai bune? Pai...cam asa a inceput totul:...

-Este incredibil...repeta de vreo 5 minute, mai mult pentru el. 
Prea multa zapada... Vuietul viscolului se audea prin tabla rece a usii de fier. Eram in debaraua nenorocita si friguroasa a scolii de mai bine 8 ore si deja inghetasem. 
-Nu mai vine nimeni? Baga-mi-as....incepuse sa dea cu pumnii in usa.
-Nu mai e nimeni in scoala. Am replicat cu voce stinsa de ger din coltul in care ma ghemuisem. 
Dracu' m-a pus sa stau dupa ore si sa vin sa iau matura. El era aici, fumand. Inca se simtea mirosul ars de tutun a tigarilor Kent. Niciodata nu imi placusera tigarile, chiar daca intr-a 7-a trasesem si eu de vreo cateva ori mai mult. Bine, bine. Mai mult. Dar ma potolisem. Mi se facea greata. Si nu numai de la fumul racoros, ci de la stomacul meu protestatar. Shh, baby, te voi umple imediat ce vom iesi de aici.
-In pana mea...Ce ar trebui sa facem acum?? Intreba el, dandu-se batut si asezandu-se pe baxul de hartie igienica din celalalt colt.
-Cunostinta? Am spus, incercand sa fac o gluma si sa zambesc. Privirea lui patrunzatoare ma ardea pe cristaline, lovindu-ma in iris si ajungandu-mi in inima.
-Aha..
-Haide, nu mai fi asa. Mai sunt exact ... 10 ore si va veni femeia de servici.
-Cum poti fi asa calma, cand stam de la ora 13, dupa amiaza, aici?
-Nu stiu...incerc doar sa nu folosesc mult aer agitandu-ma. Iti reamintesc ca este o camera de 8metrii patrati si nu avem nici un gemulet. A..ba da, chiar acolo. Am aratat la ochiul de geam de pe peretele inalt.
-Ahh..
Mai trecusera vreo ora si ceva si eu nu schimbasem doua vorbe cu acest baiat. Era Mike, de la clasele mai mari si vorbea cu prietena mea. Cred ca ii cam placea de el. Si stand acolo, uitandu-ma la el, ma apuca un chef nebun de plansete. De ce? Simplu: pentru ca mie-mi placuse de el cu cateva luni bune in urma, iar acum....ma simteam putin geloasa, chiar daca eu ii spuneam ca daca ii va cere sa ii fie iubita, sa accepte.
-Tu esti cea mai buna prietena a ei, nu?
-Ha? Am intrebat absenta, nerealizand cand ma intrerupsese din sirul lung de ganduri. Revenindu-mi am reluat: Da. 
-Si vorbiti mult?
Serios? Daca vorbim mult?  Suntem cele mai bune prietene. In afara ca vorbim de glossurile vechi si noi cumparate, haine care nu le mai purtam, teme nefacute si multe alte cacaturi d-astea adolescentine, vorbeam si de presupusii iubiti sau baieti cu care vorbeam.
-Da. Vorbim. De ce? Urmeaza partea in care ma intrebi daca a pomenit ceva de tine, daca ii place de tine sau daca..
-Nu. 
Okeyy. Scurt si la obiect.
-Te numesti....
-Miryam. Si tu esti Mike.
-Aham.
Pauza...
Pauza...
-Ce gandesti acum?
-Mi-e frig. I-am spus scurt. Si nu prea am la ce sa ma gandesc.
-Ai o geaca destul de groasa.
-Mda...numai ca am un tricou pe mine.
-Ah...
Apoi au urmat cateva minute d-alea romantice de priviri. 
-Stii...eu cred ca ma intind pe aici. Ma ustura ochii. Am incercat sa trag de niste cartoane care probabil fusesera cutii si am cazut in fund. Un ras infundat in fularul de la gatul lui m-a facut sa zambesc. Era prima data cand il auzisem razand. Am intors capul. Era prima data cand il vedeam razand, de fapt. 
A venit in spatele meu si m-a ajutat sa ma ridic, ajutandu-ma cu acele cartoane. 
Mi-am amenajat un pat si gandindu-ma ca sta acolo, in coltul ala, imi era asa mila de el...
-Hei, vrei sa vii?
-Vrei sa impartim patul?? Un zambet strengaresc i s-a asternut pe fata, apoi schimband expresia, si-a reluat chipul serios. Adica sunt sigur ca esti mai obosita decat mine si ai nevoie de spatiu. 
-Da, dar...
-Pune-te si dormi un pic.
Am stat acolo, motaind. Mai deschideam ochii si il vedeam acolo. M-am pus in fund.
-Treci in locul meu. Nu pot sa stau asa. M-am plictisit si mi-e frig si foame si ...
-Mai respira. 
A venit langa mine si s-a asezat in locul meu. Cu o mana sub cap, cu cealalta peste burta si cu un picior peste altul, un televizor ii mai trebuia si parea cel mai relaxat. L-am privit pret de cateva minute. Simtindu-ma jenata cand m-a privit, am intors privirea.
-S-a-ntamplat ceva?
-Nu. 
-Ti- frig?
Nu am raspuns. Am simtit cum sunt pusa jos de doua brate. Doamne, spune-mi, baiete, ca nu ai facut asta. Am incercat sa ma scol de acolo bolborosind ceva de prietena mea si corectitudine, dar era mai puternic ca mine si m-am lasat pe el. M-am intors, rosindu-ma ca un (d)rac la fata, pun  pariu, si punandu-mi capul pe pieptul lui. 
Bum..bum..bum..bum..bum..
Am deschis ochii, aerul uscat asprindu-mi mainile reci. Inca eram cu capul pe el. Probabil am adormit...Mi-am ridicat capul sa vad daca doarme si intr-adevar, dormea. Corpul lui degaja o caldura care-mi facea bine. Mi-am facut loc si am intraznit sa imi bag mainile inauntrul gecii lui. Mhmm, avea puf inaintru. Si era si cald. Mi-am adancit mana si mai mult. M-am facut mai comoda.Sper ca nu te superi. M-am gandit eu. I-am inhalat mirosul parfumului lui. Mirosea asa binee.
Am indraznit sa ma uit iar la el. Un gand nu-mi dadea pace. Era ceva care ma impungea cu o sabie ascutita imaginara de la spate intr-o prapastie-buzele lui-. Te-ai supara?...Mi-am intins gura catre a lui. O atingere usoara, ca o atungere a unei aripi de porumbel ur, curat, fin, intr-o zi de primavara. Era o senzatie de fluture plin de gingasie si ....era dragoste??? M-am indragostit?
S-a incruntat usor, deschizand repede ochii si am sarit ca arsa. Nu a zis nimic, doar a continuat sa zambeasca. Stateam in fata lui in genunchi, el sprijinandu-se in coate si zambind cu zambetul ala idiot si plin de farmec....
Te iubesc...te iubesc? Pot? Asa repede? In doar nici 12 ore?? Asta e dragoste la prima vedere? Senzatia aceea de plutire si fluturi in stomac? Adrenalina pulsand in vene, sangele la fel, vrand tot mai mult din tine...asta e iubire? Raspune-mi!!!
Ochii mei i-au intalnit pe ai lui, am dat sa ma ridic, dar o mana m-a tras jos, dezichilibrandu-ma si cazand in poala lui.
-Exact unde vroiam....
L-am lovit jucaus in piept.
-Nu e bine...
-De ce?
-Sarah..
-Suntem prieteni...nimic mai mult. Niciodata nu am vrut nimic de la ea...imi pare rau daca a inteles altceva...
Gestul lui mi-a facut pielea sa se zbarleasca, un fior trecandu-mi pe spate, lovindu-ma in inima si riidicandu-mi stomacul al gat. A doua senzatie pe ziua de azi de acest fel..

Buzele mele erau incalzite de ale lui. Erau fierbinti, moi si dulci, cum niciodata nu imi trecea prin cap. Simteam ca plutesc doar daca ma tinea in brate. Simteam ca sunt intreaga si ma simteam bine alaturi de el. Tinea de o vesnicie, chiar daca erau doar cateva secunde, minute acest sarut cald si izvorator. Nu ma mai saturam...vroiam tot mai mult.
Incercand sa imi intredeschida buzele, am acceptat, infasurandu-mi mainile in jurul gatului sau, tragandu-l mai aproape de mine. Limbile noastre dansau cu o perfectiune in miscari lente si pasionale. Inima-mi era ca o nebuna..
Mi-a desfacut geaca, bagandu-si mainile astfel incat sa ma poate atinge. Ihm..asa cald...am gemut incet, iar asta i-a adus o mica satisfactie intr-un zambet scurt. S-a rezemat de perete cu spatele, tragandu-ma pe el.L-am masat pe iept, apoi mi-am pus mainile in parul lui, dorindu-mi tot mai mult. 
-Nu aici..Vom avea destul timp.
 -Ok. Apoi cu un ultim sarut mi-am pus capul in dreptul inimii lui.

6 comentarii:

  1. ce frumos, ce frumos, ce frumos.
    felicitări, Marah ! :* excelentă treabă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miri mi-ai luat cuvintele din tastatura ca nu pot sa spun din gura asa ca eu spun:PERFECT, PERFECT, PERFECT.

    :).R.

    RăspundețiȘtergere
  3. E incredibil de puperbus-perfectisimus!Se pare c-ar trebui sa rescriem Dex-ul:))

    Love you:*:*:*


    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere