Hypnotic Passion II


Ajunsa acasa condusa de Ian, confunza am intrat pe usa si pregatindu-ma de un scandal. Daryl statea pe canapea, lenevind cu sticla de bere goala intr-o mana si cu telecomanda in cealalta. Dormea. Mai bine. M-am dus in camera sa ma schimb si am coborat sa fac ordine prin bucatarie si sufragerie. Capul imi era gol, pustiu, erau sterse tot felul de scuze. Ce as fi putut sa inventez?

Am dat drumul la masina de spalat si m-am suit in pat, lasandu-ma pe spate si cercetand gandurile cu privire la noaptea trecuta.  Era ireal, dar totusi se intamplase. Era imposibil sa existe, dar azi-noapte l-am simtit pe trupul meu. Era adevarat.  Mi-am astupat semnul de pe gat cu o esarfa, cand am auzit sticla rasturnandu-se la parter. Am coborat..stateam in dreptul usii din living.
-Te iubesc, Rose. Si te iert ca n-ai venit azi-noapte acasa. M-a sunat seful tau. Mi-a spus, schitand o expresie indiferenta si usor narcisista asupra cuvantului rostit: "sef"
-Hmm...da? Si ce ti-a zis? am zis incercand sa par degajata si relaxata, dar inima simtindu-mi-o ca un purice pentru ca stiam ca n-a fost asa.
-Ti-a marit salariu. Si asta numai pentru ca ai acceptat sa fii de noapte in locul colegei tale.
-I-auzi...era prea frumos si dragut din partea ta, lenese, sa imi 'te iubesc'. Ma iubesti numai cand e zi de salariu, capusa ce esti, dar asa nu stii sa iti ridici fundul paros de pe canapea si sa cauti ceva de munca.
-Iar ridici tonul? M-a intrebat indreptandu-se spre mine.
-Da, pentru ca nu te mai suport. Nu suport sa te mai vad lenevind. Nu te mai suport sa zbieri si sa te vad in fata ochilor mei. Nu suport sa ma mai atingi. Nu mai am nici un gram de compasiune pentru tine, daramite iubire, pentru a te intelege.
Simteam cum adrenalina imi pulsa in vene, venindu-mi mai mare mare chef de cearta, spunandu-i ce ma macina si ca nu il mai suport. Tensiunea imi era mult prea ridicata si imi simteam obrajii si urechile ca niste vulcani.
M-am intors la bucatarie, usor ametita, peretii incetosandu-se pe langa mine. Apoi totul s-a facut negru, pierdandu-mi inconstienta o data cu rasuflarea greoaie din piept.
***
Eram pe canapea, iar langa mine statea dr.Kennedy. M-a vazut si mi-a zambit.
-Deschide ochii incet si nu face efort sa te ridici. Ai nevoie de odihna. Mi-a spus barbatul in jur de 55 de ani ce-mi era medic de familie de cand eram adolescenta.
-Ce mi s-a intamplat? Stiu doar ca eram ametita si...
-Ai lesinat.
-Oh Dumnezeule...Ce am?
-Un bebe. Mi-a rostit senin batranelul.
-Un ce?! B-Bebe? Adica un.... copil?? Aveam o stare euforica si confuza.
-Da. Esti in trei luni de sarcina. Felicitari.
***
Stateam pe fotoliu, cu ciocolata calda in maini uitandu-ma-n ea, reflectand la ultimile 2 zile.
Nu doream acest copil. Era facut din scarba si ura.

#Flashback#
-Ce dracu' te uiti la porcariile astea, Rosalyn? Hai da-te dracu la o parte. A inceput imediat ce a intrat in casa.
-Betivule, ce naiba mai cauti la ora asta acasa. Jegosule, m-a sunat Sam, spunandu-mi sa vin sa te iau de la bar. Ai baut ca un porc.
-Si de ce, iubire, nu ai venit sa ma iei?
Se indrepta sa ma ia in brate, dar oricat de mult l-as fi respins tot ca de fiecare data se petrecea.
-Du-te-n Iad, alcoolistule. Mi-e scarba de tine. Vreau sa divortam cat mai repede. Ma chinui prea mult...
-Hai, draga, vino aici. Sa ne aducem aminte de vremurile bune.
-Lasa-ma-n pace, Daryl. Nu vreau. Nu mai simt nimic pentru tine...
-Hai..
Incercam sa-i indepartez mainile de pe mine,dar era mult mai puternic, iar eu eram prea slabita sa mai lupt. Incercam sa-mi adun forta sa-l indepartez, stramband din nas si tusind de la mirosul de tutun cu alcool.
Ne-am luptat asa vreo 2 minute, dupa care iar m-a lovit, apoi iar mi-a tras o palma peste fata, aterizand pe jos. Cu piciorul dadea in burta si in spate, crezand ca mi se va rupe sira. Apoi m-a luat si m-a aruncat in pat, vazundu-l cum isi desface cureaua si punandu-se peste mine. Il loveam cu toata puterea, pana cand ma tinea de maini, plimbandu-si limba scarboasa pe gatul meu.
Inco o noapte de teroare si bataie de joc.

#End of flashback#

Sigur in noaptea aceea ramasesem insarcinata. Dar peste cateva zile scapam de ...problema asta.




Pana de idei. Imi cer scuze....
 Se cunoaste din totdeauna atractia maxima fata de vampiri. Se spune ca sexul cu un vampir este dur, frenetic si pasional, dar cu toate astea implica si o dragoste adevarata si protectoare.

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. pornăceli :o
    daaaar, interesant :">

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. mmm destul de interesant...imi place si sper sa vina si vremuri mai bune pt ea. App daca nu te superi vreau sa te rog ceva: POti sa schimbiculoarea scrisului,fiindca ma termina la ochi si oricum nu se vede prea bine" .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi pt comentarii
    Si il voi schimba, bine ca mi-ai spus, de scris.
    Si nu, nu ma supar. Orice sfat e bun pt mine

    RăspundețiȘtergere