Hypnotic Passion

O noua zi..
M-am dat jos din pat, leganandu-ma pe picioare din cauza ametelei de dimineata, mi-am scos uniforma benzinariei la care lucrez si mi-am luat-o in dus. Am asezat-o pe un dulapior apoi m-am scufundat in fierbanteala apei care ma relaxa enorm.
Parul mi l-am prins intr-o coada in crestetul capului si mi-am legat o panglica de o culoare visinie, ca pantalonii scurti ai uniformei. La tricoul alb am adaugat un medalion rozaliu pe care mi-l daruise nenorocitul de sot al meu, la inceputul intalnirilor noastre. Ce schimbare de atunci...Atunci imi spunea ca ma iubeste, de fiecare data cand eram trista, acum isi ia berea din frigider si cu cat ii zic mai mult sa dea volumul televizorului incet, el il da mai tare; atunci imi spunea ca v-a fi alaturi de mine mereu, acum imi spune ca dabea asteapta sa scape de mine; atunci cand o lacrima imi curgea pe obraz din pricina a ceva rau, mi-o alina, cu vorbe dulci si sarutari tandre, dar acum ma loveste pana mi se usuca pe obraz.
Cum masina era la service, am luat-o pe jos.
***
Orele au trecut destul de usor, dar greu de suportat...ca in fiecare zi am auzit replici ca: "Hei, dulceata, iti fac plinu'?"
***
Era seara, probabil 11 seara. Si incepuse si sa ploua. "perfect", mi-am spus in gand. Stateam in statia de autobuz, dar nu venea nici unul. Vazand ca nu mai vine, m-am sprijinit de perete, cu un gand stupid sa ma incalzeasca. Ha, de parca ar putea.
 Proasta am fost ca nu imi luasem umbrela, dar sincera sa fiu, de unde era sa stiu ca v-a ploua, cand in Lousiana mereu e cald?
Am asteptat timp de vreo 20 de minute si chiar nu ma induram sa merg pe jos. Practic, incalzirea mea de perete mergea ca pe roate, pentru ca numai daca miscam vreun picior ma luau frisoanele.
O masina a trecut, iar dupa 3 metrii a oprit. Un barbat inalt se indrepta spre mine cu pasi mariti.
-Hei, tu...ce cauti singura aici? Vrei sa te imbolnavesti?
Mi-am ridicat privirea spre el. Era cu un cap mai inalt ca mine, brunetel, ochi albastrii profunzi, bine facut si foarte frumos. Avea pe el doar o camasa alba cu niste dungulite si niste pantaloni negrii. Vazand ca nu zic nimic, m-a luat de brat si m-a tras dupa el. Cine dracu' se credea?! Mi-am tras mana si am ramas pe loc.
-Nu vin cu tine nicaieri, necunoscutule.
-Ce? Crezi ca sunt vreun psihopat? Nu sunt dement, dar tu da, daca vei sta aici. Nu v-a veni nici un autobuz.
-De unde stii?
-Ce conteaza?? Hai, urca, te duc acasa.
-Nu. I-am spus pentru ultima data.
Apoi s-a apropiat de mine si m-a facut sa ma uit in ochii lui.
-Vei venii cu mine acasa, altfel te vei imbolnavii.
-Bine.
Am mers spre masina.
Ajunsi la el acasa m-a lasat sa imi fac un dus, in timp ce el mi-a pus hainele la un uscator, care eu nu mai vazusem asa ceva.
Mi-a intins o cana de ciocolata calda pentru a ma incalzi, apoi nu stiu de ce, dar nu vroiam sa plec de la el si nici nu imi faceam griji daca voi manca bataie de la Daryl.
-Vad ca ai verigheta. De cand esti casatorita? Ai copii? M-a intrebat barbatul a carui nume inca nu il stiam.
-Sunt casatorita de doi ani si nu am copii. Cum te numesti?
-Ian. Ian Southerland. Tu?
-Rosalyn Summers. Locuiesti singur? Ai pe cineva?
-Da.Nu. Esti fericita cu sotul tau?
Auzind asta, imi atinsese punctul slab. M-am rezemat de blatul mobilei de buctarie, iar el statea pozitionat in fata mea, langa frigider.
-Nu sunt fericita. Am fost...
-Ohh..inteleg. Nu isi v-a face griji?
Am inceput sa rad in hohote, apoi am spus:
-Griji?! El isi face griji doar pentru terminarea berii din frigider si infrangerea echipei lui favorite. Cand o sa ajung acasa ma asteapta o bataie sora cu moartea.
-Crezi ca eu o sa permit asta, Rossy?
-Ce putere ai tu, Ian? M-am obisnuit.
-Nu ar trebui.
 Ma simteam destul de bine si in siguranta in preajma lui si imi facea placere sa vorbesc cu el. Ma facuse sa am incredere in el si nu imi explic cum, pentru ca nu ma las in incredea oricui.
Un moment de fantezie. <Ma ia si ma saruta pasional, ma ridica pe blatul de la bucatarie si facem dragoste pana-n zori. O noapte dezlantuita si iesita din monotonie. Iar eu aratand ca o parasuta.> Gand ce mi-a adus zambetul pe buze cand mi-am indreptat privirea spre el. Avea un zambet mortal de sexy si periculos.
-Spune-mi la ce te gandesti.
-Ca vom face dragoste si ca ma vei crede o parasuta.
Ca trezita din vraja, ma simteam hipnotizata de el.
-Nu te voi crede parasuta, iubito.
Iar in acel moment totul s-a petrecut cum mi-am imaginat.
***
Razele lenese si orbitoare ale soarelui fierbinte imi sarutau obrajii, acompaniate de saruturile prelungi pe gat ale lui...Ian? Oh, Doamne...nu se poate. M-am ridicat in capul oaselor, am cercetat in jur si era adevarat. Lipsisem de acasa.
-Voi manca cea mai mare bataie din istorie. Bravo, Rosalyn Summers, buna treaba, curvo, proasto, idioato. Am mormait mai doar pentru mine in timp ce imi imbracam hainele de pe jos. Mi-am indreptat privirea spre oglina de langa fereastra si m-am ingrozit ce priveliste. Parul imi era ca a cantaretei Chaka Khan.
 Mi l-am dat intr-o parte pentru a-mi prinde sutienul la spate, apoi am vazut pe gat....doua urme. Gauri mai exact. Citisem si vazusem multe povesti si filme cu...nu, nu, nu, nu. M-am rasucit pe calcaie, izbindu-ma de pieptul lui gol. Imediat m-a luat in brate si mi-a sarutat crestetul capului.
-Nu-ti fie frica. Mi-a soptit. Apoi, iar ma simteam bine.
Buzele noastre au fost presate unele de altele de o pasiune daruita si izvorita din inima. Ma linistea.
***









Ciudat, hă?! Yep....Sa continui?? Nu stiu...

4 comentarii: